Menu
 • Roosters
 • Fitness
 • Groepslessen
  • Les Mills
  • Bodyline programma’s
  • Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Parajumpers Parajumpers Kinderjassen Kinderjassen Kinderjassen Kinderjassen Parajumpers Parajumpers qqrBAx5pw

  • Spinning
  • Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Kinderjassen Kinderjassen Parajumpers Parajumpers Parajumpers Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Kinderjassen Parajumpers Parajumpers Kinderjassen
  • Aqua programma’s
  • Body & Mind
  • Playground X
  • Outdoor training
  • Circuittraining
  • Buikspier kwartier
 • Zwemles
  • BABYZWEMMEN (0 – 1,5 jr)
  • DREUMES (1,5 – 3 jr)
  • PEUTER (3 – 4 jr)
  • SNORKELEN 1, 2 & 3
  • ZEEMEERMIN – BRONS, ZILVER, GOUD
  • ZWAARDVIS BRONS/ZILVER/GOUD
  • Gates Flame Quiksilver Heren Skihandschoenen S Gl Uaqdqxz
  • ZWEM ABC – VERSNELD (alleen A diploma)
  • ZWEM ABC SURVIVAL
  • ZWEMLES VOLWASSENEN
  • ZWEMMEN MET BEPERKING – ZEEPAARDJES
 • Jeugd < 16 JR
  • JEUGD HULST 13-16 jr
  • JEUGD OOSTBURG 13-16 jr
  • JEUGD TERNEUZEN 13-16 jr
  • KIDS HULST 8-12 jr
  • KIDS OOSTBURG 8-12 jr
  • KIDS TERNEUZEN 8-12 jr
 • Leefstijl
  • DETOX
  • MINDFULNESS
  • MYLINE®
  • PERSONAL TRAINING
  • SPORTVASTEN
  • Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Kinderjassen Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Parajumpers Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Parajumpers Kinderjassen
 • Bodyline events
 • Zakelijk
  • BEDRIJFSFITNESS
  • EVENEMENT OP MAAT
  • RUIMTEVERHUUR
  • VERGADEREN
  • VITALITEITSPROGRAMMA’S
 • Over ons
Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Parajumpers Parajumpers Kinderjassen Kinderjassen Kinderjassen Kinderjassen Parajumpers Parajumpers qqrBAx5pw Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Kinderjassen Parajumpers Kinderjassen Parajumpers Parajumpers Parajumpers Kinderjassen Kinderjassen Kinderjassen Kinderjassen Parajumpers Parajumpers qqrBAx5pw

OVER ONS 
Bodyline healthcenter is de grootste aanbieder op het gebied van sport en bewegen in Zeeuws-Vlaanderen. Met locaties in Terneuzen, Hulst en Oostburg en studio’s in Philippine en Cadzand bieden wij iedereen in Zeeuws-Vlaanderen sport en bewegen aan. Samen met andere partners werken wij aan een gezond Zeeuws-Vlaanderen! Doe jij ook mee?

MISSIE 
In Superdry Shop Online De »chinook Otto Parka Parka« 1xqxtF7 Bodyline gelooft in de kracht van sport en bewegen voor iedereen en heeft een kwalitatief hoogstaand en holistisch aanbod op het gebied van sport en bewegen, waarbij plezier en energie centraal staan. Met behulp van innovatie en verbinding maken wij een gezond en vitaal leven bereikbaar voor iedereen in de regio van Zeeuws-Vlaanderen.  

VISIE 
Met de uitbreiding van ons bedrijf door het ontwikkelen van nieuwe locaties en aangaan van nieuwe samenwerkingen, zijn we steeds beter in staat om sport en bewegen voor iedereen aan te bieden. Het belang van de eigen regie van een individu in het creëren of in stand houden van een gezonde leefstijl, wordt in onze samenleving steeds groter. In de regio van Zeeuws-Vlaanderen is verbinding en multidisciplinaire samenwerking niet alleen wenselijk, maar ook een noodzaak om een gezond en vitaal Zeeuws-Vlaanderen te creëren voor en door al haar inwoners. Bodyline wil hieraan bijdragen door samen te werken met partners met dezelfde ambities en voorop te lopen in het ontwikkelen en aanbieden van sport- en bewegingsmogelijkheden. 

 

Delen:
Volg ons op Social Media